the sun: page 3

der findes jo en gud!

Brev fra Københavns Kommune. Ja, jeg brokkede mig lidt over en parkeringsafgift (åbenbart 2). Det kan godt svare sig at sprælle lidt, hvis man alligevel ikke har andet at bruge sine 30 minutters frokostpause på, for det er anden gang jeg får annulleret en bøde på et halvt år.

Tænker ham der har sendt mig brevet, skal på julekortslisten i år :-)

NOGET ANDET! Husk, at når du betaler for at parkere i RØD ZONE og stadig har penge på billetten, kan du parkere i alle de andre zoner også. Det er den dyreste og derfor dur den i alle zoner i Kbh.
(Ikke at de gør så meget ud af at fortælle om det på deres hjemmeside!)

I samme bunke post fik jeg dette. Jeg vil rigtig gerne se denne, da jeg har familie fra Thailand og føler en eller anden forbindelse dertil. Mine søskende er fra Kina/Thailand og min far har været sammen med deres mor i hvertfald 14 år.

5 kommentarer

 • Luise Petersen

  Der er lavet en lille novellefilm, med samme historie som den film. Jeg tror også det er den samme ser spiller Dennis. Hvis du går på Youtube og søge “Dennis”, så kan du nok se den. Jeg så den sidste år i en psykologi-time i forbindelse med udviklingspsykologi. Men i den tog han ikke til Tailand. Jeg håber han finder lykken denne gang. Stakkels Dennis!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Petersen

  Jeg har prøvet lidt det samme. Jeg var på sygedagpenge fra maj til midt i august, hvor jeg startede på uddannelse og når man søger SU kan man kun søge for hele måneder, dvs fra 1. august. Jeg viste så at jeg på et tidspunkt, ville modtage brev fra SU-styrelsen, da jeg ville komme til at skylde dem for en halv måned. Men så fik jeg brev fra ydelsesservice om, at jeg skyldte SDP tilbage og det er jo en del mere end SU.
  Jeg ringede til ydelses-service og prøvede at forklare, men de var ikke enige og lød meget overbevisende, men jeg ville squ ikke finde mig i det, skrev en klage og fik medhold.
  Ahh, jeg havde det bare så godt da jeg fik det brev! Det kan virkelig godt betale sig, at lade være med at stole blindt på, at kommunen har tjek på sit lort;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juliana

  Sgu da meget rart at vide det med rød zone. Det vidste jeg slet ikke! Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonden

  En parkeringsgud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the sun: page 3