Horror for sale!!!

Interview: Rasmus Seebach

Jeg arbejdede for nogle år siden på bazaronline.dk, tidenskvinder.dk & Q.dk. I den forbindelse, lavede jeg i 2009 dette interview med Rasmus Seebach. Der er sket meget siden, må man sige!

Du kan læse det her:

Foto: Art People

Du er single, så jeg sidder her og tænker: HVORFOR?!
“Tjaaaahhh, det er svært at sige. Det er egentlig ikke fordi mine forhold har været helt vildt kaotiske og problemfyldte. Det har måske bare aldrig været det rigtige. Jeg har ikke travlt med at finde mit livs kærlighed, men hvis hun pludselig står foran mig, vil jeg bestemt ikke være afvisende.”

Beskriv den bedste date, du har været på…
“Jeg mindes stadig dengang, jeg var 16 år og smaskforelsket i en pige. En af de få gange jeg har været sådan rigtig teenage-forelsket. Vi havde mødt hinanden i Tivoli og udvekslede telefonnumre. Vi aftalte at gøre noget så originalt som at tage i biografen, og jeg kan på ingen måder huske, hvad vi så. Jeg var HELT vild med hende og kunne slet ikke koncentrere mig om filmen. Bagefter fik vi noget at drikke og gik en lille tur. Jeg fik et kys, da vi skiltes, og var så høj at jeg kunne flyve. For mig er det egentlig ikke, det man foretager på sin date, der er afgørende for, om det er en god date. Det handler om kemien.”

‘Engel’ – hvem handler den sang om, og må vi godt sende hende visne roser? Hun lyder da ikke så sød!
“Alle mine sange tager udgangspunkt i noget fra mit virkelige liv. Jeg ønsker ikke at sætte navn på pigen, jeg synger om, men den handler om en pige, jeg engang kendte. Jeg har det rigtig godt i dag, så bare drop det med de visne roser.”

Hvad står der i den sidste Facebook-besked, du modtog? 
“Puha, det vil du ikke vide… Nej, jeg modtager mange rørende beskeder fra folk, som bliver rørt af min musik. Det gør mig virkelig stolt. Specielt min sang DEN JEG ER, som er en sang til min far, sætter gang i nogle tanker hos folk, der selv har mistet én de elsker. De skriver til mig og takker mig, fordi de føler, de kan bruge sangen til at komme videre, eller til at mindes den de har mistet. Jeg er beæret over at røre folk på den måde.”

Læs resten af interviewet her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horror for sale!!!