Interview: Rasmus Seebach

Interview: Pilou Asbæk

I min tid på Bazar, Tidens Kvinder og Q, kom jeg rundt om mange mænd, sådan i overført betydning. Her er et interview fra Bazaronline.dk

Af Kira Eggers  

Om den hurtigste vej til glæde og lykke…
Glæde og lykke er jo langt fra det samme. Jeg kan godt glæde mig spontant. Og over mange ting. En film. God mad. Noget man ser på sin vej. Men vejen til lykke er længere. Ikke nødvendigvis hård, for man skal følge sit instinkt og have modet og selvtilliden til at agere derefter. En kæreste man elsker, en karriere indenfor et fag man brænder for, en loyal familie og gode venner. Summen af de forhold er vel det, der gør mig lykkelig.

Om sit mantra…
Du må ikke være forfængelig. Du må ikke være forfængelig. Du må ikke være forfængelig. Selvironi og lidt distance til mit ego er nødvendigt for en som mig. Det går jo ikke, jeg letter lige nu. Det må jeg heller ikke for min agent… eller min kæreste.

Om hvad der er tilbage at gøre på sin to-do list (og det er ikke Angelina Jolie)…
Jeg kan slet ikke blive konkret på det område. Det ville også være alt for endeligt. Jeg er kun 28, så jeg skriver listen, som den kommer.

Om det spørgsmål han stiller sig selv mest…
Hvorfor har jeg været så heldig?

Læs hele interviewet med Pilou her 

Interview med RASMUS SEEBACH, klik her 


Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview: Rasmus Seebach