look what ikea has to offer: passepartout

Radio interview: Boliga, ChicaLogic, Jubii & SPAMfighter

DET lyder nok som en mærkelig konstallation i de flestes ører. Men er det det?
Jeg er med til at passe ChicaLogic. Vi har kontor hos SPAMfighter. Hos SPAMfighter er mange af de gamle Jubii-ansatte enten ansat eller har lejet sig ind. Heriblandt Henrik Ørum som nogen genkender fra Robinson, år 19hundredehvidkål, en Facebook rep samt mange flere. Ja, og så mig, der sidder med ChicaLogic. SPAMfighter er startet blandet andet af to af de tidligere stiftere af Jubii, Henrik Sørensen og Martin Thorborg.


Robert og Daniel begge tidligere Jubii´er og Daniel er medstifter af SPAMfighter. Her kan man se, at der skal fire til at sætte radio udstyr op :-) Pigerne th. er fra Radio 247

Ricco og jeg tilbage på den grønne sofa. Som Jubii ansat, frygtede man at blive kaldt op på den grønne, som stod på Sørensens kontor. Den har så fulgt ham siden. Det blev en stående joke: Skal du forbi Sørensen grønne sofa? Ricco, er det der happy sox? :-)

Ricco og Joakim Hediger. Joakim (tidl. Jubii´er) står for events, sørger for at vi får fødselsdagsgaver og for at julenissen Pyrus kommer og deler julegaver ud til de ansattes børn blandt meget andet, på SPAMfighter. Jo da! Vi har det sjovt her!


Ricco, Joakim, jeg og Ørum. SPAMfighter er officielt endestationen for Jubii´erne! Heldigvis!

Stifteren af nordens største bolig site Boliga, hedder Ricco Zuschlag, og han var ansat hos Jubii dengang jeg var der, som tekniker, blandt andet. Vi blev nærmest bedste venner. Vi har så haft en periode hvor vi ikke rigtig har haft kontakt, blandt andet fordi han havde travlt med familie og firma. Men det er vist meget normalt, folk mødes, skilles, mødes. Jeg er fadder til den ene af hans børn, så jeg skal i den grad tage mig sammen!

Radio 247, spurgte mig om jeg ville interviewe en jeg beundrer til en af deres programmer, og valget faldt på Ricco. Vi taler om Boligas start, mit arbejde og det vi har oplevet sammen blandt andet hos Jubii. Udsendelsen bliver sendt i januar 2012.

Jeg valgte SPAMfighter som location, fordi det er fællestræk for mange ting. Henrik Sørensen og Thorborg er jo grunden til at jeg mødte Ricco, og Ricco er skyld i, at jeg mødte en partner fra Bloggers Delight, hvor jeg kunne placere min nyeste baby som er at finde og hjælpe med at administrere entertaintment blogs. Dem, du kan se øverst og flere på vej. Bloggers Delight og jeg, har i den forbindelse indgået et samarbejde, som jeg vil påstå er den eneste af  slagsen i Danmark. Hvor ellers, finder man kendte og entertainere i samme (annonce) blogunivers?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

look what ikea has to offer: passepartout