Jeg skal opereres

Jeg har besluttet mig for at få opereret øjenlåg. Altså ikke øjenbryn, men øjenlåg. Jeg er ikke tilfreds med deres tilstand og synes hermed det skal ændres. Den 2.februar, lokalbedøvelse og hurtigt overstået. Jeg mærker vel blot et lille prik! :)

Jeg er træt af at jeg kan mærke mine øjenlåg på øjenvipperne.

Udfaldet bliver, at jeg får mere krone over øjnene, og det er sådan set også meningen.

6 kommentarer

 • Hej Kira

  Glæd dig – Det er det hele værd!

  Jeg fik det lavet for nogle år siden og hold kæft hvor er jeg glad for det. Jeg mærkede INTET til det! Jeg så forfærdelig ud i et par dage, hvilket kun var sjovt at se på. Alligevel mange pæne farver ens hud kan få ;) Men det gjorde ikke det mindste ondt – på noget tidspunkt.

  Held og lykke – Du vil ikke fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dkira

  Tak Kirsten. Du er sød. Din datter vil med, kan jeg se på det hele :-)

  Skjold, ja jeg er pjattet. Hvertfald med ikke at se træt ud når jeg ikke er det….

  Jeannette. AV :-/

  Kh. K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette Wiedekam

  Man blir SÅ glad for det når det er overstået og stingene blir taget, men det er ikke bare et lille prik… Det gør p…. ondt når bedøvelsen er på vej væk og det vågner, men læg dig til at sove på noget smertestillende imens, så går det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Bonde

  Du kan ikke blive smukkere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Johansen

  Det bliver du glad for Kira! – Det er lidt ubehageligt men hurtigt overstået. Husk masser af is på efterfølgende.
  Ihh du bliver såå smuk!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skjold

  Sådan noget pjat, har egentlig altid troet du gik ind for det naturlige look uden kiruigi. Men så lærte jeg også lidt idag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *