I feel like eating this right now

Coffee: It all started with dancing goats

Jeg kan bedst lide min kaffe sort. Ikke for syrlig. Gerne stærk. Espresso-stærk. Ingen mælk, ingen sukker og en gerne meget, meget varm. Og så kan jeg sove efter en stor kop mokka. Hvad med dig?

Jeg kan drikke kaffe på alle tider af døgnet. Jeg kan sove alligevel, det er ikke alle der kan det.  Jeg er slet ikke til latte eller den slags, selvom det ser lækkert ud. De fleste tager sig til hovedet, når de hører at jeg drikker gammel kaffe. Ja, jeg varmer kaffen op igen. Er det underligt?? Den smager jo fin nok! Omvendt, ville jeg nok ikke stille en øl tilbage i køleren og drikke den senere :)

Snydt! Jeg kan godt falde for pæn indpakning. 50 kroner for denne pose, men så er den også pæn :-). Bonus: Det er god kaffe. Købt i Magasin.

Jeg har fået den bedste espresso da jeg var i Italien. Hvor ellers, kan de lave en god en? Jo, altså med de maskiner vi efterhånden har alle steder, som også kan sættes ind i hjemmet, er det vel efterhånden nemt nok at lave en fyldig, velsmagende kaffe. Ville bare ønske de ikke larmede så meget.

Se 15 ting du (måske) ikke vidste om kaffe, her

3 kommentarer

 • dkira

  Ja, det er sgu da lex! Gammel kaffe er god kaffe. Jeg varmer min i en gryde. For fanden, jeg er gammeldaws. Havde ikke engang tænkt på at anskaffe mig en microbølgeovn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Johansen

  Griner!! jep jeg varmer kaffen op igen i mikroovnen – lækker sort øko kaffe kan sagtens tåle en tur mere :)
  God søndag Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Ha en dejlig dag, Kira. Nyd det, det er søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I feel like eating this right now