Coffee: It all started with dancing goats

Crossfit//Workout in pix: Before

Her er billeder fra før jeg kom igang med træning. Jeg er nu nødt til at poste billeder fra efter, så jeg smider lige den pose lakrids jeg sidder med i hånden væk, og det samme gælder Mascha, som er meget dårlig indflydelse hvad angår kager. 

De områder jeg vil arbejde på er:
– Vinkeflæsk. Urgh! Hader det! Også kendt som “mormor muskel”. Det skal bare væk, ellers ligner jeg en gammel, italiensk kødgryde mama om ti år.
– Baller. Løfte, løfte. Jeg mener, kan baller blive løftet for meget?
– Mave. Flad, stram mave. Intet andet kan gøre det.
– Ryg. Det er ikke det værste. Den er nem at få pæn.
Resten af kroppen bliver også trænet, så absolut. Men det var de områder jeg er mest fokuseret på.Jeg træner med Simon Rodovsky ved roret i Butchers Garage. Simon er hård, men retfærdig og ikke mindst ret så god :-). Jeg glæder mig til at jeg har teknikken helt på plads, og er nu officielt fan af Crossfit. Det var jeg længe om. Men tak, SR for at losse mig bagi, også når jeg piver og er ved at gå hjem før tid  fordi jeg synes det er hårdt og jeg er doven. Er du sikker på, at du ikke er uddannet pædagog? Simon mente heller ikke dette var nok, langt fra. Wonder why! Jeg synes nu ellers det var meget hyggeligt :-) 

SE OGSÅ:
Køb din proteinpulver her, det gør vi.
Se flere billeder fra min træning her

7 kommentarer

 • Crossfit er virkeligt fedt og dejligt afvekslende. Synes også altid der er en god stemning i de forskellige centre. Er glad for at det er blevet så udbredt i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også trænet crossfit og er gået nogle kilo ned i vægt på et par måneder. Det er en rigtig fin måde at få sig rørt på, og ikke så kedelig som meget andet træning.

  Held og lykke med dit projekt, du skal nu nok nå dine mål du lyder til at have motivationen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Knudstrup

  Jeg vil rigtig gerne gå til crossfit. Jeg synes det virker som det rigtige hvis man gerne vil i form. Jeg har hørt meget godt om det. Ser frem til resultaterne, hvornår får vi dem at se?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • peden

  du ser jo knald godt ud, både før og efter! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Østers

  Hej Kira
  Jeg har længe overvejet at gå til Cross fit, jeg er blevet en smule mere inspireret nu. Havde ellers en fornemmelse af at det slet ikke er noget for piger og at man bliver meget muskuløs af det, (mere til mænd), men det kan godt være jeg har taget fejl. Vil klart overveje. Skal lige se dine resultater haha! Frøken Østers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina PL

  Jeg har trænet crossfit i et år og jeg har ikke fortrudt det overhovedet! Ville ønske jeg havde opdaget det noget før. Især det der med at teknikken skal være i orden. Anede slet ikke jeg havde trænet forkert i så mange år.

  Held og lykke med det, nyder at følge din blog. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  CrossFit er awesome! Jeg er slet lige begyndt i Butchers Lab, og selvom jeg har trænet meget de sidste 2 år – er jeg helt smadret når vi er done… Det er SÅ godt! :) men mon ikke det burde hive de sidste 5-10kg af :D

  Keep it up!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee: It all started with dancing goats