Inspirational workspace

Hard & heavy

Min træning går fremad. Jeg er blevet bedre til det tekniske, selv om squat stadig driller. Jeg vakler når jeg skal løfte. Til gengæld går det fint med dødløft. Det kan godt være, at det ikke ser ud af meget, men stangen vejer jo også til, så jeg piver altså ikke over at løfte fem kilo, da stangen vejer 15 kilo. Jeg har ikke verdens stærkeste arme, og det fik jeg da sandelig bekræftet, da jeg ikke engang kunne løfte mig selv op i en stang. Lang vej endnu, men jeg regner da med at jeg kan se resultater om en måneds tid. De kan hvertfald allerede mærkes! Jeg vil gerne tabe mig og stramme op sådan helt generelt. Jeg skal bare lige arbejde på mine spisevaner, de er mildest talt ikke fantastiske.
Læs mere om min træning i kategorien “My Workout” til højre.

Butchers Garage, Valby
Træner, Simon Rodovsky
Pix, Thea Hall

2 kommentarer

  • Fedt træningslokale – det er cut to the chase, less is more – det er som vægttræning skal være. Elsker de der store Eleiko skiver!
    Godt at se du træner og gir den gas. Håber at du holder ud – så skal det nok bære frugt! Jeg var på bodybuilding landsholdet i 80’erne så har selv givet den gas en gang – Jeg kan nærmest lugte det der træningslokale på billederne – og den gamle træningshest i mig vrinsker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

    Pröv o bruge converse sko når du löfter vägter.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspirational workspace