London tonight: W Hotel - pix later

London: The last 24 hours

Her er de sidste billeder fra London. Jeg havde en fantastisk men lidt for kort tur, efter min smag. Bella er en god værtinde.
Vi var først til karneval, som minder en del om det danske. Masser af mad, fulde mennesker og folk der er klædt ud. Ja, for ikke at nævne alle vejafspærringerne. Senere, tog vi på shoppetur og derefter til Hotel W på Leicester Square, da rygterne siger, at de har en god bar :-). De rygter taler sandt. Det er et lækkert sted, jeg gerne vil anbefale, hvis du en dag er i London. Som det kan ses på billederne, fik jeg op til flere gange, bestilt mad. A girl has got to eat, you know! Pigerne på billederne er henholdsvis Bella, Evelyn og Hope.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London tonight: W Hotel - pix later