Kiras Klumme: Løb skrigende væk fra frieri

Kiras Klumme: Kira: Grib dine boller og håb lortet holder!

Kiras Klumme: Der er ingen grænser for, hvad mænd vil sige for at komme i trusserne på pigerne. Men kære mænd, vær varsomme hvis I møder Kira på jeres vej.

De torturerede kvindehjerters klub…

Enten er du en del af den, har været det, eller håber på du aldrig bliver det.

Kvinder er nogle af de mest tilgivende væsner på jorden, det er en af vores fineste kvaliteter. Vi tilgiver, selvom nogle mænd driver rovdrift på vores gode hjerter med løgne og tomme løfter, mens de nægter at tage ansvar for deres handlinger. Med det mener jeg også løgne, som selv en toårig retarderet pige ville kunne gennemskue.

Kvindernes svar på suttetræet
Når jeg taler med mine veninder og hører, hvad mænd lyver om for at tale trusserne af en pige, får vi os for det meste et godt grin, og derefter tager vi ud til knaldetræet og sætter en gul post-it, så andre piger kan blive advaret. Ja, børn har et suttetræ, vi har et knaldetræ!

Her er nogle af guldkornene, som blev gennemskuet. Tak til Facebook og Google:

‘Jeg spiller fodbold i Holland’ = Er butikschef i Sportsmaster

‘Jeg skal til USA og studere, dette er min sidste aften’ = Er bartender på en klub i København

‘Jeg rejser ud i verden og studerer og redder babysæler’ = Er tømrerlærling

‘Jeg arbejder for Playboy’ = Taber uden job

Kvinder vil også bare have sex
Den grumme er ham, der påstår, at han gerne vil stifte familie og forsegler med det samme jeres forhold med løfter om fremtid (her må alarmklokker gerne bimle). I har sex, du falder for ham, og vupti – din ‘kæreste’ blev til Houdini. Du tænker: Fedt, kan jeg nu stole på en mand igen? Gjorde jeg noget forkert? Måske, men nok mere: Han er skredet uden et ord, fordi han enten har dårlig samvittighed, har en anden, eller han keder sig. Hvis sådan en mand krydser min vej, vil jeg bare sige på forhånd: Grib dine boller og håb lortet holder!

Inderst inde er vi er sårbare og ønsker at finde en mand, der kan give os følelsen af beskyttelse. Vi vil gerne have én at give os hen til…nogle gange.

Andre gange vil vi bare det samme som dig. Ja, surprise! Sex og kun det. Mænd behøver ikke at lyve for at få det. Det kan sagtens lade sig gøre uden, for sex er godt, og sex er i orden, og forhåbentlig kan I skilles med et smil på læben. Måske endda ses igen, fordi I begge har haft en god oplevelse og rene linjer. Bottomline: Vær en rigtig mand. Lad være med at love piger noget, når dine egoistiske handlinger taler højere.

Størrelsen betyder noget!
Nogle mener, at kvinder tvinger mænd til at lyve, fordi de fleste kvinder ikke engang vil starte en samtale med en mand, med mindre han har det helt ‘rigtige’ job, den fede bil og en god indtægt.

Jeg ved ikke…jeg ved bare, at nogle mænd kun er vilde med jagten, nogle er usikre, og andre gør det for at dele det med deres venner og få sig et godt grin. Et grin, der nok ville stivne og falde af, hvis de så vores gule post-it noter om dem på vores knaldetræ!

Ps: Kvinder er dog heller ikke for fine til lyve. Eksempelvis når vi siger at størrelsen ikke betyder noget, og når vi propper bh’en med vat!

Læs klummen på ekstrabladet.dk 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Løb skrigende væk fra frieri