Kiras Klumme: Forhud på dåse

Kiras Klumme: En nøgenmalers bekendelser

Kiras Klumme: Det gik grueligt galt, da jeg kastede mig over at male mit gulv, mens jeg var nøgen og kom til at male mig op i en krog.

Indrømmet! Jeg gør dumme, dumme ting. Især når jeg er alene.

I disse tider er jeg ved at lægge sidste hånd på ombygningen af min sommerhus.

Jeg synes, det er den sjoveste proces, især nu hvor jeg ikke lige har råd til at købe New Moon-huset, som er til salg i Canada.

Jeg er ellers vild med Twilight-sagaen, så det havde da været en unik souvenir. Jeg vil meget gerne dele før/efter billeder med jer, men jeg starter lige med et galleri af, hvad jeg har købt til huset, som måske kan være til inspiration for andre.

Se galleriet her

Pisser ned
Vejret er enten meget varmt, eller det pisser ned. Og helt ærligt, jeg ville ønske jeg boede et sted hvor vi havde et vejr, hvor udendørs malerarbejde, plankeværks-bygning og barbeque ikke skal planlægges efter hvordan vejrudsigten ser ud.

Det er sgu da irriterende, at jeg slet ikke kan blive færdig, så jeg kan nyde mit ‘nye’ hus i løbet af øhhh, sommeren!

Mine håndværkere laver det meste, men jeg kastede mig over noget så uskyldigt som at male gulv…nøgen! Det er lige ud af landevejen og det er jo nærmest umuligt at gøre noget forkert. Ikke sandt?

Ofte nøgen derhjemme
Jeg render ofte rundt nøgen i mit eget hjem, når jeg altså er helt alene. Det er dejligt og befriende. Lige ud over, at jeg i weekenden lavede klassikeren: Jeg malede mig selv op i en krog.

Som det kan ses i galleriet, så er der en udgang i den ene ende af den nye stue, der støder ud mod vejen, hvor det nye plankeværk ikke er sat op, og det var sådan set langs vejen jeg måtte se mig selv hoppe ud af en den nye dør, med en malerspand og i ingenting.

Jeg tænkte på alt andet end at male, da jeg var igang, og efter 20 minutter, fandt jeg mig selv i et hjørne ved døren.

Da jeg indså, at jeg havde været en total klovn, stod jeg lidt og spekulerede på, om der mon var en eller anden måde, jeg kunne undgå at møde naboerne på, i den tisltand. Men nix! Skaden var sket. Jeg tjekkede først om kysten var klar før jeg sneg mig ud.

Gad ikke lige blive taget sans bikini af en familie med deres klapvogn, en lækker løber, eller mine gode venner på vejen.

Bjerg af storskrald
Ved ikke hvad jeg selv ville have tænkt, hvis jeg så en nøgen kvinde løbe afsted i en have med en malerspand. At hun havde malet sig selv op i en krog, måske?

Nå, men jeg kom sikkert over på den anden side af huset, men faren var ikke drevet over, for nu skulle jeg så lige passere naboens grund, hvor de selvfølgelig i varme og højsæson havde gæster til frokost (jeg lyver ikke), og det var straks værre.

Heldigvis er de virkelig gamle, døve, blinde og nærmest døde, og det samme var deres gæster, så de så eller hørte absolut ingenting. For ikke at nævne mit bjerg af storskrald, jeg kunne søge ly bag.

At være nøgen er ingen sag…når jeg selv bestemmer hvem det er for. Ja, jeg ryster sgu også på hovedet af mig selv!

Her er mine gode råd, hvis du skal male:

1. Det indlysende råd må være: Tænk, før du maler. Med mindre du tror dine naboer vil underholdes.

2. Hvis du skal opbevare maling, tape låget godt fast, og vend bunden i vejret på spanden, så holder det bedre.

Læs klummen på ekstrabladet.dk her

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Forhud på dåse