Kiras Klumme: Ringede til død Tolstrup

Kiras Klumme: Blandt bakterier og fladlus i spjældet

KIRAS KLUMME: Nu siger jeg det højt: Ja, jeg hader bakterier! Ja, jeg har været i fængsel i USA! Og de to ting går ikke godt i spænd.

De seneste år har jeg udviklet en stigende fjendtlighed overfor bakterier. Ikke så meget dem i mit eget hjem, selvom jeg også burde være bange for dem. Nej, dem udenfor mit eget hjem.

Især fire ting går mig på: Flysæder, flyborde, keyboards og fjernsynsbetjeninger.

Jeg skal ikke tænke for meget over det, for så bliver mit liv og andres omkring mig et helvede. Ikke desto mindre…


I selskab med alverdens bakterier
Jeg sætter mig aldrig i et sæde på et fly, før jeg har tjekket det. Hvis det er beskidt, kan det godt ses på mig. Jeg ligner lidt Kaj fra Kaj og Andrea i hovedet og går i gang med at rense det af. Især der hvor folk har haft deres hoveder. Jeg ved godt, at man ikke kan få herpes i håret, men alligevel!

Jeg slår altid bordet ned for at se, om det er snavset. Det er det ofte. Naboens bord bliver også tjekket og vasket. Altså hvis der ikke sidder nogen. Helt gak gak er jeg jo heller ikke.

Fjernbetjeninger på hoteller? Ryger enten i vasken til en hurtig vasketur eller i en plastikpose. Helst begge dele. Helt sikkert i en plastikpose. Fjernbetjeninger er omtrent det mest bakteriebefængte på et hotelværelse. Men hvad slår det egentlig? En tur i et amerikansk fængsel!

Sidste år røg jeg i kachotten, da jeg skulle til Belize.

Jeg havde nogle visum problemer og blev stoppet i New York. Derefter blev jeg kørt til New Jersey i en klam fængselsbil. Men det var i øvrigt først efter at have ventet i et lokale i ni timer med en masse folk, uden vinduer, med gamle madrester – og bogstaveligt talt alverdens bakterier.

LÆS OGSÅ: Kira udvist af USA

Skulle skide foran kabalelæggende kvinder
Da vi nåede frem til fængslet, blev jeg iført en orange sparkedragt, men dette var først efter et bad fællesrummet. Ad! En af grundene til at du aldrig ser mig på hverken Roskilde Festival eller i svømmehallen! Ja, ja. Jeg arbejder på sagen.

Jeg blev ført hen et sted, hvor jeg skulle dele celle, tæpper og toilet med andre fanger. Vi var seks i hvert rum men med bred udsigt til de andre celler – ingen vægge bare hønsenet.

Det var som at være på Thylejren, bare på en ubehagelig måde. Jeg mener, jeg voksede jo nærmest op med hippier, og dengang besørgede man vel i skoven, hvis det var det, man ville.

I cellen kunne man også skide i det fri. Det vil sige i midten af rummet, hvor toilettet stod, alt imens de andre sad ansigt til ansigt med dig og lagde syvkabale.

Helt ærligt, jeg ville hellere spise min egen arm end at gå på toilettet, så de seks timer jeg var i det rum, sov jeg i stedet. Jeg var heldigvis så træt, at jeg ikke havde overskud til at tænke på, om jeg sov side om side med en rhinovirus, eller om mit tæppe havde været i nærkontakt med sydamerikanske fladlus.

Én ting er sikkert: Jeg har aldrig været så glad for at se mit pas, en Starbucks Americano og min søde veninde, som da jeg kom ud igen10 timer senere.

Kom forbi min Facebook-side, www.facebook.com/clubkiraeggers, hvor tonen er nogenlunde ren. Og ellers kan munden jo altid vaskes i sæbe!

PS.: Husk at skifte din tandbørste ud, når du har været syg. Okay, jeg stopper nu!

Læs klummen på ekstrabladet.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Ringede til død Tolstrup